mothersday below Dutch – Just Like Mommy'z

mothersday below Dutch

De leukste cadeaubon voor mama

Is dit jullie eerste moederdag en wil je haar een speciaal moederdag cadeautje geven omdat je zoveel van haar houdt? Wat dacht je dan van een mooie cadeaubon, waarmee ze haar eigen cadeautje kan kiezen voor haarzelf en jullie baby?

Dat kan een geweldige keuze zijn als zij twinnen met baby leuk vindt op de eerste verjaardag van je kind. Win – Win! Papa kan dan alleen zorgen voor de mooiste moeder baby foto’s op het belangrijkste feestje van het jaar!

De cadeaubon is er vanaf 15 euro en op deze manier kan ze zelf haar eigen cadeautje samenstellen. In onze webshop bieden wij een erg gevarieerd aanbod, waar iedere moeder (en dochter) gelukkig van wordt!

Maar het leukste met een cadeaubon is dat mommy & me dan hun favoriete matching outfits samen kunnen kiezen en direct samenstellen precies zoals ze willen op onze webshop. (Want al onze kleding zijn handgemaakt naar wensen!)

Zo weet je zeker dat mama heel blij wordt met je cadeau - en je dochter samen met haar allerliefste mama de show zal stelen op elk feestje!

“Mijn mama en ik” beste vriendinnetjes

Op zoek naar een mooi sieraad als moederdag kado? Wat dacht je dan een unieke moeder dochter ketting of moeder dochter armband die je vrouw met je dochter kan dragen tijdens een verjaardag of een bruiloft? Wij hebben de leukste matching mommy & me sieraden, die laten zien dat jullie elkaars beste vrienden zijn.

Omdat alle moeders engels zijn, onze top favoriete ketting voor moederdag is de Angie ketting en de Angel Lady ketting, beide in het teken van engelen. Allebei hebben een parelmoeren hanger in de vorm van een engelenvleugel. Een vleugel voor mama, en een vleugel voor je engeltje dus! Het Perfecte Cadeau voor moeder – en stiekem ook voor je lieve dochter.

Zijn ze beiden dol op rozen? Dan is er de Smokey Eyes ketting met roze kralen, of de Lovely Roze ketting met rozenkwartz kralen. Ze maken prachtige moederdag cadeaus want Rozenkwartz is ook de edelsteen van het hart en liefde! Perfect voor mama, en zelfs voor oma!

Zijn jullie toch meer fan van de kleur blauw? Dan is er de Turquoise Dreams ketting en de Longing for the Sea ketting, die beide een mooie blauwe gloed hebben. Verder is er ook nog de Elegance Ketting in zalmkleur die ook nog een matchende armband heeft, namelijk de Elegance Armband. Een chique duo, net als mama en haar dochter.

Of ben je op zoek naar een armband? Dan is er bijvoorbeeld de Luck&Love armband, die in het teken staat van geluk. Dit was een gedeelte van onze handgemaakte accessoirecollectie en er is nog veel meer online te vinden!

Deze exclusieve sieraden zullen zorgen voor de perfecte finishing touch bij elke outfit en zullen de eye catcher zijn tijdens een feestje of een mommy&me fotoshoot.

Mochten jullie op zoek zijn naar iets fleurigs, dan zijn er ook nog de vrolijke Pink Fairy Tale haarband of de Spring Love Floral moeder dochter haarband op de website te vinden. Zeg nu zelf, dit zijn toch al de ingrediënten die je nodig hebt voor een geslaagd feestje of een stralende moeder dochter fotoshoot! Meer redenen om deze Pretty’s als moederdag cadeautjes te kiezen, toch?

Twinning is winning, ook mama’s hart

Altijd al dezelfde jurk willen dragen als je dochtertje? Bij Just Like Mommy’z, maken wij de mooiste handgemaakte matching kleding waarin jullie samen gaan schitteren op elk feestje en dierbare mama en ik momenten beleven! De jurken zullen voldoen aan al jullie wensen en worden gemaakt door mama's, voor mama's.

Helaas is het atelier voor de mommy and me outfits nu gesloten door de coronacrisis, maar de leuke 'Pretty just like mommy' tanktops zijn nog wel te bestellen!

Door het bestellen van een moeder dochter cadeau of onze cadeaubon op onze webshop, helpen jullie ons door deze tijd heen te komen en kunnen wij na de crisis weer verder met het maken van de mooiste moeder dochter setjes, waar wij zo gelukkig van worden.

Niets is mooier om een moeder en haar kind samen te zien genieten van hun matchende outfits en wij hopen jullie weer snel te kunnen voorzien van de vrolijkste en mooiste twinning sets.

Back to top