Little Prince Dutch below – Just Like Mommy'z

Little Prince Dutch below

Een goede relatie is het waard om veel aandacht aan te besteden, om elkaar te laten weten dat je van elkaar houdt. Je zoontje zal het super leuk vinden om dezelfde kleuren als zijn moeder (en misschien ook zusje) te dragen. Hij wil er graag bij horen en voelt zich een hele man als hij er net zo knap uit kan zien als mama.

Twinning voor moeder en zoon

De mooie, met de hand gemaakte kleding voor kleine prinsen is geschikt voor bijzondere gelegenheden, zoals zijn of jouw verjaardag, maar ook voor een gezellig moeder-zoon dagje.

Doe hem zijn chique gilet aan, een nette broek en de fleurige vlinderstrik en hij zal de show stelen bij een bruiloft of familiereünie. Maar ook voor gezellige uitstapjes is twinning met je zoontje hartstikke leuk.

Draag matching outfits naar de bioscoop, een wandeling in de zon of als jullie naar oma en opa gaan, en kijk hoe trots hij naast je loopt!

Het leuke aan de moeder en zoon kleding is dat het zo gemakkelijk gecombineerd kan worden. Onze vrolijke bandana kan hij dragen bij een t-shirt of sweater.

Ook het gilet kan prima op een spijkerbroek, zodat je ventje nog lekker kan ravotten met zijn zus of met vriendjes. Want jongens blijven natuurlijk jongens, ook al dragen ze mooie kleding.

Jij als mama kiest je eigen mooie kleding voor de gelegenheid. Je vindt in onze collectie jurken in allerlei stijlen, kleuren en prints. Houd je van uitbundig, dan kun je kiezen voor een jurk met felle kleuren.

Ben je meer iemand voor een elegante, ingetogen jurk, dan vind je ook jurken in zachte pastelkleuren of met kleine bloemen. Wat je ook kiest, al onze kleding maken we van comfortabele, elastische stoffen, zodat je jurk altijd heerlijk zal zitten.

Heb je je eigen jurk uitgekozen, dan zul je zien dat je voor je zoon gemakkelijk een kledingstuk kunt vinden dat hierbij past. Het kan voor hem gaan om een klein detail, zoals de bandana of vlinderstrikje waardoor hij met zijn kleding matcht met de jouwe. Of ga voor een hele matchende outfit met de hoodie of het gilet met strik.

Wil je dat papa ook mee doet op een speciale gelegenheid? Wat denk je dan van een bijpassende vlinderstrik en pochet voor papa en zoon? Perfect voor een family foto!

Kleding voor moeder en zoon twinning bestellen

Wees je ervan bewust dat je alleen iets uit de Little Prince collectie kunt bestellen, als je ook een bijpassende jurk of jurkenset bestelt.

Om de kleding voor jezelf en je zoon te bestellen, vul je de juiste gegevens in. Voor je eigen jurk geef je aan welk model je wilt, de maat en verder natuurlijk de kleur of een bepaalde print.

Het is mogelijk om enkele opties door te geven, zoals het type van de rok of de mouwen en verder nog de borst- en taillematen. Het is niet noodzakelijk om dit te doen.

Voor je zoon geef je, indien je kiest voor een hele outfit (gilet en bandana of vlinderstrik) de maat  en de kleur van het gilet door en de kleur van de knopen en de bandana of het strikje.

Bestel je alleen de bandana of de vlinderstrik, dan hoef je geen maat door te geven. Ook voor de hoodie geef je de maat en de kleur door.

Zodra wij je bestelling binnen hebben, sturen we een mail terug met een overzicht van alle gegevens. Als je deze bevestigt, gaan we met je bestelling aan de slag. Binnen 10-15 werkdagen heb jij je moeder zoon kleding in huis. Lees meer over onze bestelproces.

Profiteer van de voordelen van Just Like Mommy’z:

  • Handgemaakte outfits (op maat) speciaal gemaakt voor jullie
  • Gratis bezorging vanaf 70 euro, jullie moeder en zoon kleding binnen max 15 werkdagen
  • Geen risico voor jou. Hoewel we er alle vertrouwen in hebben, dat je blij zult zijn met de speciaal voor jou gemaakte kleding, kan het zijn dat er iets niet naar tevredenheid is. Wij zijn pas blij als jij blij bent, dus indien dit nodig is, kun je hem gratis terugsturen en krijg je je geld terug.
  • Extra voordelen met de Pretty Mama & Me Club

Is er nog iets niet duidelijk of wil je ergens meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Happy Twinning met je zoon!

Back to top