Twinning is Winning... maar Hoe en Waroom? - Just Like Mommy'z Blog

Posted By Mama Z.October 16, 2019

Twinning is winning: maar hoe, en waroom?

Steeds meer hoor je over twinning. Niet alleen beroemdheden geven er massaal aan toe, ook op straat en tijdens feestjes zijn er steeds meer moeders en dochters die heerlijk samen twinnen.

Want het is goed voor de moeder -dochter band, laat je dochter stralen en laat jou jezelf trots voelen. Hoe en waarom jij ook kunt gaan twinnen met dochter of zoon lees je in deze blog!

First things first: Wat is twinning?

Twinning is een manier om de band die je met je dochter (of zoon) hebt, op een modieuze manier uit te drukken. Twinnen is niet langer het identiek kleden van tweelingen, maar juist van jou en je kind.

Je kunt daarbij kiezen voor exact dezelfde outfit, of voor een variatie op hetzelfde thema. Het is kunstzinnig en vereist enige planning wanneer je de mommy and me outfits uitkiest.

Om het gemakkelijker te maken, vind je bij Just Like Mommy'z de leukste jurken voor jou met een bijpassend exemplaar voor je dochter, of een outfit voor je zoon die er precies op aansluit.

Twinning is winning… her heart! Kleding voor moeder en dochter twinning

De unieke band tussen een moeder en haar kind is de inspiratie geweest voor het merk Just Like Mommy'z. Tijdens mijn vele reizen heb ik namelijk gezien dat die overal ter wereld hetzelfde is.

De speciale momenten die we met onze kinderen beleven zijn onze bestaansreden en er is niets mooier dan het snoetje van je kind, omdat deze zich bijzonder voelt in dezelfde kleding (of bijpassend) als mama.

In confectiezaken is het lastig om mama and me kleding te shoppen. Op de eerste plaats omdat veel winkels de optie van bij elkaar passende kleding voor mama en dochter of zoon simpelweg niet aanbieden, of alleen in de vorm van t-shirts.

Gelukkig bied ik als oprichtster van JustLikeMommyz.nl graag een oplossing voor dit probleem, omdat het zo leuk en goed is om met je kinderen te kunnen twinnen, vooral als je een echte prinsesje hebt. Ook ik weet: Twinning is winning van haar hart!

Waarom moeder dochter twinning zo belangrijk is

Is het je wel eens opgevallen dat je dochtertje je vaak probeert te imiteren? Ze wil graag je schoenen en kleren (en make up) dragen en bewondert zichzelf dan in de spiegel.

Ze kijkt naar je op en ziet je als een voorbeeld. Er is een belangrijke psychologische reden voor: ze ontwikkelt haar identiteit als meisje en later als vrouw. 

De band tussen moeder en dochter is een speciale band, omdat we op dezelfde manier met emoties omgaan. Daardoor begrijpen we elkaar beter tijdens onenigheden en dit is wat moeder -dochter liefde zo sterk maakt. (Lees hier meer over de moeder-dochter band)

Daarnaast zijn er factoren van buitenaf die de band tussen mama en dochter beïnvloeden. Moeders en dochters die samen leuke dingen ondernemen en quality time doorbrengen, hebben vaak een nog sterkere band dan andere moeder-dochter relaties.

Ook twinning kan bijdragen aan het versterken van de relatie en het verbonden voelen met je dochter. En andersom.

" Mijn dochtertje wil altijd dezelfde kleuren dragen als mama dus ik wilde ze allebei blij maken en verrassen met twinning jurken! Ze vinden het heel leuk!... "

- Papa Luciano, BE 

Een kind ondergaat verschillende stadia van psychologische ontwikkeling en zal daardoor eerst haar moeder willen overtreffen. Maar zodra je dochter kleuter-af is, zal ze zich met je willen identificeren. Het is een gezonde ontwikkeling dat je op een bepaald moment als moeder een rolmodel wordt voor je kind.

Door twinning met je dochter zal deze zich speciaal voelen en nog waardevoller en trotser dan jij haar al laat voelen. Het is prachtig om te zien hoe je dochter straalt, alleen al door dezelfde jurk aan te mogen als mama.

Tot de leeftijd van een jaar of twaalf is het heerlijk om matching outfits met je dochter te dragen. Daarna gaat ze op zoek naar een eigen identiteit en merk je vanzelf dat ze twinning niet zo leuk meer gaat vinden. Kies dus direct jullie favoriete twinning outfit, voordat ze er te oud voor is.

Tip:

Join the Club en krijg je onze nieuwste blogs en nieuwstjes in je inbox! Bovendien, als Clublid ontvang je 10% mommy & me korting op je elke twinning set, oplopend tot wel 27% kortingen bij een VIP-clublidmaatschap!

Ja, ik wil graag mijn mommy & me kortingen en een twinning set winnen!

Ook beroemdheden weten: zo moeder zo dochter

Veel beroemdheden gingen je dan ook voor tijdens twinning. Beyoncé staat erom bekend dat ze herhaaldelijk dezelfde outfit als dochter Blue Ivy uit de kast trekt. Als er dan al enige twijfel bestond over hoe trendy het is om dezelfde outfit als je kind aan te trekken, is die bij deze weggenomen.

Want wie anders dan Queen Bee speelt een belangrijke rol in de mode en weet exact wat helemaal hot is? Ze verscheen onder andere op de rode loper voor de wereldpremière van de Lion King in matching outfit met haar dochter.

Ook tijdens andere evenementen en in door haar gedeelde foto’s op Instagram is ze regelmatig te zien met een outfit die geheel of deels hetzelfde is als die van haar dochter.

En niet alleen Beyoncé, maar ook andere bekende vrouwen vinden het heerlijk om te verschijnen in matching outfits met hun dochter.

Zo plaatste Khloé Kardashian een foto van haar en dochter True in luipaardprint op Instagram, gingen moeder en baby Kate Hudson en Rani Rose voor matching zonnejurkjes en waren Mariah Carey en haar dochter Monroe te zien in hetzelfde leren jack.

Lauren Akins, haar man Thomas Rhett en hun dochters Ada James en Willa Gray lieten zien dat twinnen met papa ook heel leuk is, in bij elkaar passende badkleding.

Bekijk ook onze Pretty Just Like Mommy momenten in ons Lookbook en Volg/Like ons op Instagram of Facebook.

De voordelen die twinning jou en je kind biedt

De voordelen voor een twinning moeder en dochter of zoon zijn eindeloos. Zo is het niet alleen goed voor de moeder -dochter band en ontzettend leuk om te doen met je kind, maar je mag je stiekem ook aantrekkelijker of vrolijker kleden.

Zo vind je misschien dat je niet meer wegkomt met een vrolijk zomerjurkje op een barbecuefeest, maar nu je dochter meedoet gaat dat ineens heel goed. Kies dus lekker voor die feestjurken met jeugdige bloemen- of dierenprint tijdens dat volgende feest.
Twinning is Winning her heart! Just Like Mommy'z Twinning Outfits

Daarnaast ben je met een chique twinning kleding set altijd klaar voor een feest samen met je dochter. Want hoe vaak hebben we niets aan te trekken wanneer we naar een formele gelegenheid gaan?

Welk evenement zich ook voordoet in de nabije toekomst, jij en je dochter zien er altijd goed uit in jullie twinning jurken.

En het maakt de foto’s die gemaakt zijn natuurlijk extra speciaal, want jullie zien er in matching jurken samen gegarandeerd prachtig uit.

Wil je er ook zo leuk uitzien tijdens de alledaagse precious moments met je mini me? Dan vind je ook twinning jurken of matching t-shirts om bijvoorbeeld mee naar de bioscoop te gaan.

In matching dresses raak je elkaar bovendien niet meer kwijt! ;)

Op maat gemaakte twinning kleding

Twinnen met mama wordt nog leuker in de mommy & me kleding van Just Like Mommyz. Want al onze jurken worden op maat gemaakt en zullen jou en je dochter dus perfect passen.

Je kunt niet alleen kiezen voor een print, mouwlengte en jurklengte, maar ook contact met ons opnemen voor eventuele speciale wensen voor je mama en ik kleding.

De foto’s van de jurken op de website worden stuk voor stuk gedragen door echte moeders en dochters (of zoons). Zo zie je de liefde die ze uitstralen, maar ook hoe onze jurken gemaakt zijn voor vrouwen met uiteenlopende maten.

Alle kleding om te twinnen met zoon of dochter wordt bij Just Like Mommyz met liefde door moeders voor moeders gemaakt.

Kijk snel in onze webshop en vind jullie favoriete twinning set! En ride the tide zolang je kleintje nog met mama wil twinnen ;)

Kun je niet vinden wat je zocht of heb je bijzonder wensen? Dan helpen we je graag verder: neem direct contact met ons op!

Wordt nu lid, doe je voordeel met korting en maak bovendien kans op een twinning set!

HAPPY TWINNING!

Liefs,

Mama Z.

Ja, ik wil graag een twinning set winnen!

 

Bronnen:
https://www.scarymommy.com/mother-daughter-bond-study/
https://www.irishexaminer.com/breakingnews/lifestyle/fashion/5-times-beyonce-and-blue-ivy-mastered-mother-daughter-twinning-935954.html
https://people.com/parents/celeb-moms-twinning-photos/
https://www.hln.be/nina/style/twinning-is-winning-waarom-willen-ouders-hetzelfde-dragen-als-hun-kroost~a24bf701e/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

← Older Post Newer Post →

Matching Fashion

RSS
JOIN THE CLUB AND WIN A TWINNING SET Sign up for your Mommy & Me member discount, latest news & blogs. Join now to get a chance to win a matching set!

Waroom geen beter moment voor Mommy & Me Twinning dan een bruiloft

Tue, Oct 22, 19

Ben jij binnenkort met je dochter of gezin uitgenodigd op een bruiloft? Heb je altijd al matching kledi...

Read More
Back to top